Giorgio Paquay
In the Spotlight bij GoodDay Hospitality

Giorgio Paquay
In the Spotlight bij GoodDay Hospitality

Giorgio Pacquay

Aan het woord: Giorgio Paquay, host en service assistant Appartementen complex Amsterdam

Hi Giorgio, hoe gaat het met je? Red je het nog onder de huidige omstandigheden?

“Met mij gaat het goed, ik ben ondanks de pandemie nog altijd in de bloei van mijn leven. ”

Wat doet de coronacrisis met jou als werknemer/persoon? Wat waren je plannen voor corona?

“Een 180 graden draai op zakelijk gebied. Het is de tijd van NIET omscholen, maar omschakelen en de dingen zo positief mogelijk proberen te benaderen. Alleen op deze manier sleep je jezelf door deze periode heen. De bedoeling was dat ik met mijn band 45ACIDBABIES in de UK ging touren en bij veel leuke binnenlandse en buitenlandse festivals ging optreden. Deze planning eindigde in nog alleen maar kunnen schrijven van nummers.

In de maanden juli tot en met december vorig jaar heb ik nog wel fijn gewerkt bij CBR Amsterdam. Je kunt zeggen wat je wil, maar het verwelkomen begint bij de eerste indruk.

Zodra ik op de werkvloer stond bij het CBR ging dat gepaard met uiteraard de maatregelingen waar ik ze op moest wijzen, maar ook met het gemak stellen van de kandidaten. Je staat dicht op de mensen die een belangrijke moment opname gaan hebben. Dat wil je in goede banen leiden.

De werkzaamheden betreft +James op de Werf in Amsterdam zijn voor mij nog steeds bijzonder. Geen dag is hetzelfde, je bent schakel nummer 1 op het gebied van communicatie, oplossingen bedenken & actie ondernemen. Al met al is het heel bewogen en zijn er leuke diverse bewoners die je hulp kan bieden.”

Giorgio Pacquay

Wat vind jij het lastigste in de coronatijd?

“Ik ben een ontzettend sociaal mens. Netwerken, interactie opzoeken, de spontane dingen die voort kunnen komen uit connecties leggen vind ik nog altijd bijzonder mooi. Het lastige in deze tijd is het beperken van contacten, reizen etc. “

Hoe zorg jij ervoor dat je positief blijft?

“De enige die dat kan is jezelf. Alles begint bij jezelf. Waardering, fitheid, gezondheid, discipline, ambitie en lust in het leven zijn belangrijke factoren die je moet blijven aanwakkeren. Zolang je daar de balans in zoekt, leef je stabiel. “

Giorgio Pacquay

Welke tips wil jij meegeven aan anderen?

“β€˜Er wordt veel in deze tijd gekampt met negativiteit, hoe erg het ook is. Je kan de situaties zo groot maken in je hoofd als je zelf wil. Daarom, omdenken! Probeer de oplossing te zoeken en sta stil bij wat bij je past. Probeer in deze tijd altijd jezelf te voeden met iets nieuws. Wellicht sla je een nieuwe weg in tijdens deze pandemie, of kom je achter een verborgen talent.Β  Neem jezelf serieus en maak van je leven een missie!”

GoodDay-Hospitality-Services

In the Spotlight

Direct contact

Doe mee en/of lees de pre, tijdens en post corona gesprekken

In tijden van verandering valt veel te leren. Op afstand zoeken naar verbinding is nieuw, maar met onze creativiteit en saamhorigheid gaan we ook hierin slagen.
Het contact met onze opdrachtgevers en werknemers wordt enorm gemist. Gelukkig zoeken we elkaar regelmatig op via video calls. We zijn benieuwd hoe het hen vergaat. Wat zijn hun ervaringen en hoe beleven zij deze periode in corona tijd, maar ook hoe gaat de organisatie of het leven eruit zien post corona. Mooie gesprekken met waardevolle nieuwe inzichten.

Wil jij ook jouw inzichten, belevingen met ons delen? Neem contact op en we staan klaar met een luisterend oor.