GoodDay Hospitality: home office assistance & uw virtual assistant

GoodDay Hospitality: home office assistance & uw virtual assistant

Professionele home office assistants & virtual assistants (online)

Assistentie bij thuiswerken

De wereld verandert sneller dan ooit. Door het coronavirus werkt het merendeel van Nederland al geruime tijd thuis. Deze verandering vergt niet alleen fysiek maar ook mentaal een goede gezondheid. En dat is voor de één net wat gemakkelijker dan voor de ander.

Helpende hand op afstand op diverse gebieden

Onze home office assistant biedt thuiswerkers de helpende hand op afstand. Of het nou gaat om technische werkzaamheden, een online borrel organiseren of even een social talk om je hart te luchten, daar draait onze assistant zijn/haar hand niet voor om. Onze assistant ontzorgt, motiveert en helpt waar jij behoefte aan hebt.

GoodDay Hospitality Services Hostesses

U kunt rekenen op prettig contact en een betrouwbare en flexibele samenwerking.

Onze vier pijlers bij professionele hulp op afstand

  • Technische eerste hulp: Ondersteunen bij het omgaan met pc, printer, scanner e.d., met name de technische kant. Soms kom je er even niet meer uit. Wij kunnen je op weg helpen. Of verwijzen naar de volgende als er echt iets aan de hand is met je apparatuur.
  • Digitale communicatie assistance: Zie je op tegen online vergaderen of online ontmoeten? Wij ondersteunen je bij virtueel communiceren, zoals via Zoom, Teams e.d.
  • Social Talk: Ondersteunende 1 op 1 gesprekken. Hoe gaat het in jouw leven? Wat speelt er in jouw omgeving? Welke zorgen zijn er? En kunnen werkgevers daarop inspelen of dit faciliteren?
    Binding houden met collega’s onderling is erg belangrijk, maar ook je verhaal kwijt kunnen aan iemand anders.
  • Online activiteiten: Creëren van online sociale netwerken, vrijdagmiddagborrels, spelletjes. Medewerkers kunnen zo intuïtief aansluiten bij waar ze zich mee verbonden voelen. Sociale netwerken hebben nut zodra dit een keuze is door intrinsieke motivatie, het moet geen must zijn.

Ontzorgen, verbinden & verrassen, ook tijdens corona

GoodDay staat voor ontzorgen, mensen met elkaar in contact brengen, mensen verrassen, betrokkenheid tussen mensen stimuleren, kortom zorgen voor die hechte verbinding en oprechte contact. Moeilijk onder de huidige omstandigheden, toch blijven we doen waar we het allerbeste in zijn.

Hoe ziet onze wereld eruit tijdens en na deze Corona periode?

Wij willen u graag helpen met onze GoodDay-ers. GoodDay-ers die vanuit hun hart werken aangevuld met een dosis wilskracht en drive.
Met ons team hebben we een speciale service opgezet om juist in deze lange periode van thuiswerken een helpende hand te bieden, op afstand.

Zij maken ver weg weer dichtbij!

GoodDay-Hospitality-Services

voor echt contact tussen mensen