GoodDay Hospitality: altijd hostesses die passen bij uw event

 

GoodDay Hospitality: altijd hostesses die passen bij uw event

 

Ervaren hostesses voor uw evenement

Bewaren

Enthousiaste & deskundige begeleiding van hostesses tijdens uw evenement

Natuurlijk moet uw evenement soepel verlopen en de bezoekers vlot en vriendelijk bediend worden. GoodDay Hospitality Services is uw partner in het ontvangen en begeleiden van bezoekers bij uw event. Wij leveren hostesses (mannen en vrouwen) die affiniteit hebben met het onderwerp, snel meedenken en flexibel en servicegericht handelen. Uw bezoekers zijn bij ons in goede handen. Ook in een internationale setting.

Grote & kleine evenementen: aandacht voor het kleinste detail

Wij hebben ervaring in diverse soorten events: voetbalwedstrijden, SAIL, personeelsfeesten, WK Hockey, Golfdagen, Veteranendag, Prinsjesdag, diverse award uitreikingen etc.
Dus wij weten hoe belangrijk het is dat alles soepel verloopt. Onze hostesses zijn daarop getraind en blijven altijd kalm en vriendelijk. Wij zijn inzetbaar voor ontvangst, begeleiding, wegwijzen en veiligheid.

Wij bieden o.a.:

  • Ontvangst en begeleiding (VIP) gasten
  • Controle polsbandjes
  • Kassa beheer
  • Informatie desk
  • Promotie
  • Flyeren

Service met een extra twist

Maar onze service gaat verder. Wij willen u en uw organisatie vantevoren leren kennen, zodat wij samen met u tot een creatieve en bijzondere inzet komen van onze hostesses.
Wij helpen u met nieuwe ideeën, met kleding en indien gewenst gadgets en attributen. Zodat uw evenement een goede reputatie houdt.

Uw event is onze focus

Als geen ander weten wij hoe belangrijk het is de juiste snaar te treffen. Daarom matchen wij onze hostesses altijd met uw organisatie. Omdat wij hen regelmatig trainen, kennen wij hen persoonlijk en weten waar hun ervaring en affiniteit ligt. U krijgt precies de service die bij u past.

Supervisor die alles voor u regelt

Speciaal voor uw evenement wordt er een supervisor aangesteld, die als aanspreekpunt dient voor uw projectmanager en voor de hostesses, die voor u aan het werk zijn.

Deze ervaren hostess is 24/7 bereikbaar en eindverantwoordelijk voor de planning en bezetting van de hostesses. De supervisor waarborgt de kwaliteit van de dienstverlening en de uitstraling van de hostesses en zorgt dat binnen de teams de werkzaamheden optimaal verlopen. Last-minutes, wijzigingen in het rooster of andere veranderingen, de supervisor zal deze behandelen en direct communiceren naar uw projectmanager.

GoodDay Hospitality Services Hostesses

Hospitality is iets magisch, de servicegerichtheid is voelbaar, zonder zichtbaar te hoeven zijn.
Zakelijk, professioneel en met internationale allure, dat garanderen wij bij GoodDay Hospitality Services.

Altijd een hostess die past bij uw evenement

Wij selecteren onze hostesses altijd op uw vraag. Wilt u rustig en betrouwbaar? Of liever enthousiast en beweeglijk?

Uiteraard zorgen wij voor de juiste kleding in de stijl van uw evenement. Van een simpele zakelijke outfit tot een space-kostuum met zilveren make-up of rock & roll.

Al onze hostesses zijn getraind op proactief handelen, het maken van vriendelijk oogcontact en het verlenen van uitmuntende service.

“Hire for attitude, train for skills”

GoodDay-Hospitality-Services

voor beurzen, congressen en evenementen

Perfecte match met uw organisatie

GoodDay medewerkers zien dienstbaarheid als hun missie. Dienstbaarheid als onderscheidend vermogen. Het onderscheid zit ‘m in oprechte interesse, in het keer op keer maken van connectie met de gast, dat maakt de GoodDay-er een hartverwarmende gastgever.
Omdat wij hen trainen, kennen wij hun ervaring en affiniteit. Dus kunnen wij een perfecte match maken, precies passend bij uw vraag.

Desgewenst geven wij hen een specifieke training in uw product of dienst, zodat zij daar met kennis van zaken over kunnen praten met bezoekers.

Met een ruim bestand van actieve en ervaren hostesses, verspreid over heel Nederland, kunnen wij opdrachten overal in Nederland snel en adequaat uitvoeren.

De service van GoodDay Hospitality Services gaat verder

Onze ambitie? U dié service bieden, die leidt tot een resultaat ver boven uw verwachting. De GoodDay medewerkers zorgen ervoor dat het onverwachte een uitzonderlijke ervaring wordt. Excellente service met plezier bezorgen, maakt dat een gewone dag voor de gast een bijzondere dag wordt.

GoodDay vindt, bindt en boeit haar eigen medewerkers, die met veel passie en plezier hun werk doen. Hun enthousiasme is aanstekelijk en zal zowel hun eigen collega’s (de ambassadeurs van de organisatie) als de gasten doen raken. Ze worden gekenmerkt door een ongekende levenslust, een uiterst positieve houding, energie en zin om te werken.