GoodDay Hospitality: gastvrije hostesses die uw gasten warm verwelkomen

GoodDay Hospitality: gastvrije hostesses die uw gasten warm verwelkomen

Professionele hostesses voor uw congres

Bewaren

Persoonlijke ontvangst & efficiënte begeleiding

Zoekt u enthousiaste en ervaren hostesses voor uw congres? Hostesses die uw verwachtingen overtreffen?
De dames en heren van GoodDay Hospitality Services zorgen voor een echt persoonlijke ontvangst, een gemeend warm welkom en uiteraard efficiënte begeleiding van al uw gasten. Ook internationaal.

Wij bieden:

  • Congresbegeleiding
  • Congresregistratie
  • Congresreceptie
  • Administratie hostess

Wij zijn uw beste ambassadeur

Wij nemen u graag werk uit handen en begeleiden uw gasten op een enthousiaste, flexibele en proactieve manier. Ook vanaf Schiphol (of ander aankomstpunt) naar uw locatie en weer terug, zodat uw gasten zich warm onthaald en verzorgd voelen. Wij zijn uw visitekaartje. Met ons zijn uw gasten onder de indruk van uw goede service.

Altijd ervaren hostesses met kennis van zaken

Doordat wij onze hostesses (mannen en vrouwen) regelmatig trainen, kennen wij hen persoonlijk. Wij selecteren op ervaring en affiniteit met uw branche en instrueren hen volgens uw wensen. U krijgt service die precies bij u past. Desgewenst stellen wij een supervisor aan die alles in goede banen leidt, zodat dit geen tijd en aandacht van u vergt.

Uw gasten zullen de bijzondere ontvangst waarderen

Maar onze service gaat verder. Wij willen u en uw organisatie vantevoren leren kennen, zodat wij samen met u tot een creatieve en bijzondere inzet komen van onze hostesses. Op die manier laat uw congres een onvergetelijke indruk achter.

GoodDay Hospitality Services Hostesses

Hospitality is iets magisch, de servicegerichtheid is voelbaar, zonder zichtbaar te hoeven zijn.
Zakelijk, professioneel en met internationale allure, dat garanderen wij bij GoodDay Hospitality Services.

Altijd een hostess die past bij uw evenement

Wij selecteren onze hostesses altijd op uw vraag. Wilt u jong en energiek? Of liever rustig en met een warme uitstraling?

Uiteraard zorgen wij voor de juiste kleding, voor congressen bijvoorbeeld een net mantelpak met een mooie accessoire.

Al onze hostesses zijn getraind op proactief handelen, het maken van vriendelijk oogcontact en het verlenen van uitmuntende service.

“Hire for attitude, train for skills”

GoodDay-Hospitality-Services

voor beurzen, congressen en evenementen

Perfecte match met uw organisatie

GoodDay medewerkers zien dienstbaarheid als hun missie. Dienstbaarheid als onderscheidend vermogen. Het onderscheid zit ‘m in oprechte interesse, in het keer op keer maken van connectie met de gast, dat maakt de GoodDay-er een hartverwarmende gastgever.
Met een ruim bestand van actieve en ervaren hostesses, verspreid over heel Nederland, kunnen wij opdrachten overal in Nederland snel en adequaat uitvoeren.

De service van GoodDay Hospitality Services gaat verder

Onze ambitie? U dié service bieden, die leidt tot een resultaat ver boven uw verwachting. De GoodDay medewerkers zorgen ervoor dat het onverwachte een uitzonderlijke ervaring wordt. Excellente service met plezier bezorgen, maakt dat een gewone dag voor de gast een bijzondere dag wordt.

GoodDay vindt, bindt en boeit haar eigen medewerkers, die met veel passie en plezier hun werk doen. Hun enthousiasme is aanstekelijk en zal zowel hun eigen collega’s (de ambassadeurs van de organisatie) als de gasten doen raken. Ze worden gekenmerkt door een ongekende levenslust, een uiterst positieve houding, energie en zin om te werken.