Jobs via GoodDay Hospitality Services

Een job als hostess of hospitality medewerker?

Ben jij op zoek naar een leuke afwisselende job. Wij bij GoodDay Hospitality zijn altijd op zoek naar professionele collega’s. Het gaat niet om leeftijd, maar om uitstraling, flexibiliteit en passie voor het vak. Hieronder vind je onze huidige vacatures. Via het contactformulier onderaan de pagina kun je je aanmelden.

Onze vacatures

SAFETY HOST

Goodday zoekt voor haar partner safety hosts door het hele land!

Wie zoeken we?
We zoeken een nieuwe collega die streng kan optreden en stevig in zijn/haar schoenen staat wanneer het gaat om het handhaven van de RIVM maatregelen. Op verschillende locatie wordt het deurbeleid gevoerd aan de hand van een aantal vragen op basis van COVID-19 maatregelen. De vragen worden standaard bij binnenkomst aan de bezoekers gesteld. Andere werkzaamheden zijn het benadrukken van de 1,5 meter en reinigen van de handen bij binnenkomst. Het is belangrijk dat je als safety host de maatregelen toepast bij elke bezoeker, bezoekers durft aan te spreken, overzicht houdt en pro-actief bent. Daarnaast ben je het visite kaartje van de opdrachtgever en verwelkom je de bezoekers met gastvrijheid en een glimlach.

We zoeken iemand die…

• …ervaring en kennis heeft in de rol van gastvrouw/gastheer/safety hosts
• …een gastvrije uitstraling en houding heeft;
• …oplossingsgericht kan denken en handelen;
• …proactief en flexibel is;
• …communicatief en sociaalvaardig is;
• …de Nederlandse en Engelse taal goed kan lezen, spreken.

Werktijden: 08:00-16:00 uur (werktijden kunnen dagelijks aangepast worden)

Enthousiast geworden?

Stuur dan jouw cv plus recente profielfoto en een motivatie, waarom we jou moeten uitnodigen voor deze job naar welcome@goodday-hospitality.nl. Heb je nog vragen over de functie? Stuur een mail naar welcome@goodday-hospitality.nl of bel met 070-8200269.

Wie zoeken we?
We zoeken een nieuwe collega die het eerste half jaar 40 uur per week (5 dagen per week) als conciërge/huismeester/handyman wil schitteren in een woongebouw in Haarlem. Daarna wordt dit 24 uur per week (verdeeld over 3 dagen per week). Alleen een stel handige handen is niet voldoende, want naast klusjes en onderhoudswerkzaamheden ben je ook hét aanspreekpunt voor bewoners. We zoeken iemand die…

 • …ervaring en kennis heeft in de rol van huismeester, conciërge of handyman;
 • …een gastvrije en representatieve uitstraling en houding heeft;
 • …van aanpakken houdt en graag de handen uit de mouwen steekt;
 • …oplossingsgericht kan denken en handelen;
 • …stressbestendig, proactief en communicatief vaardig is.

Wat wij doen
The James Company maakt wonen makkelijker, leuker én verrassender. Dat doen we door vakmensen (van hostessen tot handige heren) in te zetten in woongebouwen. Dit doen we al in de mooiste gebouwen van Nederland. Binnenkort komen daar Plaza West in Haarlem bij (misschien wel jouw nieuwe werkplek J).

Wat ga je doen?

 • Je bent het aanspreekpunt voor bewoners, collega’s, de vastgoed- en technisch manager, onderhoudspartijen en leveranciers;
 • je voert diverse kleine technische-, schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden uit in het gebouw en bij bewoners thuis (bijv. een lamp of plankje ophangen);
 • indien je het niet zelf kunt oplossen, zet je een verzoek uit bij de juiste partij;
 • je loopt grondige gebouwrondes en inspecteert aangewezen ruimtes;
 • je constateert en communiceert gebouw storingen met de vastgoedmanager;
 • je ziet toe op de naleving van het huishoudelijk reglement;
 • je onderhoudt relaties met onderaannemers en monteurs;
 • je ziet toe op werkzaamheden in het gebouw.

Nieuwsgierig geworden? Check hier de video over de werkzaamheden van collega Henny.

GoodDay Hospitality
Enthousiast? Dan kan je solliciteren bij onze partner GoodDay Hospitality. GoodDay is het hospitality bureau waar onze medewerkers op papier in dienst zijn. Zij zijn degene die, met behulp van een salarisadministrator, geld op je rekening storten. Daarnaast zijn zij verantwoordelijk voor de maandelijkse planning van onze locaties. The James Company is jouw opdrachtgever én eerste aanspreekpunt on the job.

 Wat geven we?
Als kersverse medewerker bieden we jou een unieke werkomgeving, waar je 40 uur per week aan de slag kan. Na een half jaar wordt dit 24 uur. Daarnaast bieden we een hele groep leuke collega’s, die je ontmoet tijdens de regionale trainingen en borrels van The James Company.

Onze partner GoodDay Hospitality voorziet jou van een 0 uren contract (zzp’ers zijn ook welkom) en biedt een marktconform salaris en reiskostenvergoeding (zie kopje GoodDay Hospitality voor meer informatie over onze samenwerking).

Neem contact op. Vinden we leuk.
Solliciteren? Vul je gegevens, CV en motivatie dan voor 1 maart in bij onze partner GoodDay Hospitality.
Heb je nog vragen over de functie? Neem dan contact op met welcome@goodday-hospitality.nl.

Ben jij op zoek naar een leuke afwisselende job als professionele hostess voor uiteenlopende evenementen of als hospitality medewerker of manager in één van de luxe kantoorgebouwen?

Meld je dan snel aan bij GoodDay Hospitality. Wij zijn altijd op zoek naar professionele collega’s. Het gaat niet om leeftijd, maar om uitstraling, flexibiliteit en passie voor het vak.

Om je bij GoodDay Hospitality Services in te kunnen schrijven moet je aan de volgende voorwaarden voldoen:

 • Je bent ouder dan 18 jaar;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Je beschikt over een representatief uiterlijk;
 • Je bent in het bezit van een positieve instelling;
 • Je bent betrokken met je werk.

Interesse?

Schrijf je hieronder in. Je zult dan zo snel mogelijk een mail ontvangen van MatchQ die ons ondersteunt bij de beoordeling van de kandidaten voor langer durende jobs. Wij vragen je een assessment in te vullen en een korte videopresentatie te maken van jezelf. Dan zien wij meteen of je over de juiste kwaliteiten beschikt. Daarna ontvang je bericht van ons. De kennismakingsgesprekken vinden plaats op ons kantoor in Den Haag of Amsterdam.

 • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, jpg, txt.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over GoodDay Hospitality Services

Het gevoel en de beleving van gastvrijheid zit in het DNA van de organisatie GoodDay en haar medewerkers. De GoodDay hostesses verzorgen de ontvangst, registratie en begeleiding van gasten bij een congres, beurs of (sport)event en bij de service desk balies van luxe kantoor –en appartement complexen.

Zij vallen op door hun pro actieve, daadkrachtige en service gerichte houding en passie voor het vak Hospitality.

Have a GoodDay!

GoodDay Hospitality Services Hostesses

Hire for attitude – train for skills