GoodDay Hospitality: representatieve hostesses die u helpen bij uw promotie activiteiten

GoodDay Hospitality: representatieve hostesses die u helpen bij uw promotie activiteiten

Enthousiaste & ervaren hostesses en promotiemedewerkers op uw beurs

Meer dan gewone professionele, commerciële ondersteuning

U wilt enthousiaste en ervaren ondersteuning bij de promotie van uw product of dienst? Op een beurs of tijdens een andere gelegenheid? En u wilt opvallen?
Wij trainen onze gedreven promotiemedewerkers op basis van uw informatie, zodat ze precies de juiste professionele, commerciële toon treffen.
U bepaalt de mate van promotie: flyeren, bezoekers aanspreken en doorleiden naar uw verkopers, uitgebreid informatie verschaffen en gegevens verzamelen, bezoekers voorzien van drankjes en hapjes etc. In overleg met u trainen wij onze promotiemedewerkers zodat u er optimaal van kunt profiteren.

De dames en heren van GoodDay Hospitality Services hebben lef, zijn flexibel en trekken gegarandeerd aandacht. Ook in een internationale setting.

Wij bieden:

  • Promotiemedewerkers
  • Exposant hostesses
  • Catering hostesses
  • Informatie desk

Uw promotie is onze focus

Als geen ander weten wij hoe belangrijk het is de juiste snaar te treffen. Daarom matchen wij onze promotiemedewerkers altijd met uw organisatie. Omdat wij hen regelmatig trainen, kennen wij hen persoonlijk en weten waar hun ervaring en affiniteit ligt. U krijgt precies de service die bij u past.
Desgewenst stellen wij een supervisor aan die alles in goede banen leidt, zodat dit geen tijd en aandacht van u vergt.

Promotie met een extra twist

Maar onze service gaat verder. Wij willen u en uw organisatie vantevoren leren kennen, zodat wij samen met u tot een creatieve en bijzondere inzet komen van onze promotie medewerkers.
Immers, de Auto-RAI vraagt om een ander type hostess dan een Ondernemersbeurs.
Wij helpen u met nieuwe ideeën, met kleding en indien gewenst gadgets en attributen. Zodat uw organisatie opvalt en in herinnering blijft.

GoodDay Hospitality Services Hostesses

Hospitality is iets magisch, de servicegerichtheid is voelbaar, zonder zichtbaar te hoeven zijn.
Zakelijk, professioneel en met internationale allure, dat garanderen wij bij GoodDay Hospitality Services.

Altijd een promotiemedewerker of hostess die past bij uw evenement

Wij selecteren onze medewerkers altijd op uw vraag. Wilt u vrolijk en met lef? Of liever open en met kennis van zaken?

Uiteraard zorgen wij voor de juiste kleding en aankleding. Dat kan van alles zijn. Van een simpel t-shirt met uw bedrijfslogo tot een rock & roll outfit op rolschaatsen. Wij kunnen ook zorgen voor decorstukken die opvallen, waardoor u meer aandacht krijgt.

Al onze hostesses en medewerkers zijn getraind op proactief handelen, het maken van vriendelijk oogcontact en het verlenen van uitmuntende service.

“Hire for attitude, train for skills”

GoodDay-Hospitality-Services

voor beurzen, congressen en evenementen

Perfecte match met uw organisatie

GoodDay medewerkers zien dienstbaarheid als hun missie. Dienstbaarheid als onderscheidend vermogen. Het onderscheid zit ‘m in oprechte interesse, in het keer op keer maken van connectie met de gast, dat maakt de GoodDay-er een hartverwarmende gastgever.
Omdat wij hen trainen, kennen wij hun ervaring en affiniteit. Dus kunnen wij een perfecte match maken, precies passend bij uw vraag.

Desgewenst geven wij hen een specifieke training in uw product of dienst, zodat zij daar met kennis van zaken over kunnen praten met bezoekers.

Met een ruim bestand van actieve en ervaren hostesses, verspreid over heel Nederland, kunnen wij opdrachten overal in Nederland snel en adequaat uitvoeren.

De service van GoodDay Hospitality Services gaat verder

Onze ambitie? U dié service bieden, die leidt tot een resultaat ver boven uw verwachting. De GoodDay medewerkers zorgen ervoor dat het onverwachte een uitzonderlijke ervaring wordt. Excellente service met plezier bezorgen, maakt dat een gewone dag voor de gast een bijzondere dag wordt.

GoodDay vindt, bindt en boeit haar eigen medewerkers, die met veel passie en plezier hun werk doen. Hun enthousiasme is aanstekelijk en zal zowel hun eigen collega’s (de ambassadeurs van de organisatie) als de gasten doen raken. Ze worden gekenmerkt door een ongekende levenslust, een uiterst positieve houding, energie en zin om te werken.