GoodBye Uitvaart: gastvrije hostesses die persoonlijke aandacht geven tijdens de uitvaart

GoodBye Uitvaart: gastvrije hostesses die persoonlijke aandacht geven tijdens de uitvaart

Gastvrije hostesses tijdens de uitvaart

Uw gasten warm ontvangen tijdens de uitvaart

Met GoodBye Hospitality kunt u tijdens het afscheid van een dierbare rekenen op een gastvrije ontvangst van uw gasten. Vanaf de aankomst op de parkeerplaats tot aan het vertrek. U hoeft zich nergens zorgen over te maken. Wij regelen alles tot in de puntjes.

Een afscheid waarin persoonlijke wensen tot uitdrukking komen

GoodBye Hospitality legt de nadruk op creativiteit, betrokkenheid en persoonlijke aandacht. Graag helpen wij u het leven van uw dierbare zo persoonlijk mogelijk af te sluiten. Een passend afscheid waarbij wij de persoonlijke wensen laten uitkomen. Een vage glimlach door de tranen heen, dat is wat GoodBye wil bereiken.

Begripvolle en ervaren hostesses

Als geen ander weten wij hoe belangrijk het is de juiste snaar te treffen. Daarom kiezen wij onze hostesses voor deze taak heel zorgvuldig. Omdat wij hen regelmatig trainen, kennen wij hen persoonlijk en weten waar hun ervaring en affiniteit ligt. U krijgt precies de service die bij u past.

GoodDay Hospitality Services Hostesses

Een glimlach, een uitgestoken hand, een warm welkom…
Zakelijk, professioneel en met begrip, dat garanderen wij bij GoodBye Hospitality Services.

Altijd een hostess die past bij uw uitvaart

Wij selecteren onze hostesses altijd op uw verzoek, waarbij wij rekening houden met de kennis en ervaring van onze hostesses.

Uiteraard zorgen wij voor de juiste kleding, voor uitvaarten bijvoorbeeld een net mantelpak met een mooie accessoire.

Al onze hostesses zijn getraind op proactief handelen, het maken van vriendelijk oogcontact en het verlenen van uitmuntende service.

“Hire for attitude, train for skills”

GoodDay-Hospitality-Services

voor uitvaart en persoonlijk afscheid

Perfecte match met uw afscheid

GoodBye medewerkers zien dienstbaarheid als hun missie. Dienstbaarheid als onderscheidend vermogen. Het onderscheid zit ‘m in oprechte interesse, in het keer op keer maken van connectie met de gast, dat maakt de GoodBye-er een hartverwarmende gastgever.
Omdat wij hen trainen, kennen wij hen persoonlijk. Dus kunnen wij een perfecte match maken, precies passend bij uw vraag.
Met een ruim bestand van actieve en ervaren hostesses, verspreid over heel Nederland, kunnen wij opdrachten overal in Nederland snel en adequaat uitvoeren.

De service van GoodBye Hospitality Services gaat verder

Onze ambitie? U dié service bieden, die leidt tot een resultaat ver boven uw verwachting. De GoodBye medewerkers zorgen ervoor dat het onverwachte een uitzonderlijke ervaring wordt. Excellente service met aandacht bezorgen, maakt dat een verdrietige dag voor de gast ook een bijzondere dag wordt.

GoodBye vindt, bindt en boeit haar eigen medewerkers, die met veel passie en plezier hun werk doen. Hun enthousiasme is aanstekelijk en zal zowel hun eigen collega’s (de ambassadeurs van de organisatie) als de gasten doen raken. Ze worden gekenmerkt door een warme uitstraling, een aandachtige houding, energie en zin om te werken.