Dorien
In the Spotlight bij GoodDay Hospitality

Dorien
In the Spotlight bij GoodDay Hospitality

Dorien GoodDay Hospitality

Aan het woord: Dorien, supervisor locatie Appartementencomplex De Rotterdam

Hi Dorien, hoe gaat het met je?

“Ondanks alles goed! Kids doen het goed en tot zover iedereen gezond. ”

Wat doet de coronacrisis met jou als werknemer?

“Dat heeft een positieve en negatieve invloed. Positief is dat je nog gewoon naar je werkplek mag gaan. Contact met mensen behoudt en daarmee toch in de wereld blijft staan. ”

“Aan de andere kant ben je buiten de werkzaamheden ook continue bezig met het in acht nemen van de coronaregels, waardoor je soms echt vermoeid thuiskomt. Daar bedoel ik mee te zeggen moe van het steeds op moeten letten of je genoeg afstand houdt. En daarbij, vrijwel iedereen is thuis in het gebouw, dus dat brengt ook extra taken met zich mee die voor mij wat minder aantrekkelijk zijn, zoals de vele pakketten die nu binnenkomen.”

Hoe is het contact met de werkgever?

“Ik ben blij met het contact met de werkgever. De communicatie verloopt prima en je merkt toch dat er in deze tijd van de corona samenhorigheid is ontstaan. De bewoners komen vaker een praatje maken, door de corona werkt een groot aantal bewoners thuis en soms zijn wij de enige waar ze dan contact mee hebben. Dat schept een mooie band.”

Is op de werkplek alles goed geregeld wat betreft veiligheid en hygiëne?

“Alles is op de werkplek goed geregeld en ik voel me er zeker veilig. We hebben bij de balie een extra scherm en we hebben mondkapjes. Bij de liften staat een zuil met handdesinfectie en er mogen niet meer dan twee mensen in de liften.”

Plannen voor corona-periode : wat waren deze?

“Ik had een aantal plannen, waaronder naar Barcelona gaan om oude kennissen op te zoeken. Met oog op de verre toekomst om daar weer te gaan wonen. En ik wilde heel graag mijn examen particulier recherche afmaken. Beide helaas niet meer mogelijk geweest door de corona uitbraak. Het ziet ernaar uit dat ik max vijf dagen van te voren te horen krijg wanneer het examen wordt afgenomen.”

Wat vind jij het lastigste in de coronatijd?

“De vrijheidsbeperking! Al snap ik wel dat dit nodig is en hou ik mij aan de regels. Maar zou er alles voor over hebben om weer een voetbalwedstrijd te kunnen bijwonen of gewoon een bakkie te kunnen doen op het terras.”

Hoe zorg jij ervoor dat je positief blijft?

“Door te blijven genieten! Ook juist van de kleine dingen zowel op werk als privé en van mijn twee kids! Dat laatste blijft toch het belangrijkste en is voor mij de drijfkracht om door te gaan. “

Welke tips wil jij meegeven aan anderen?

“‘Probeer wat negatief is om te vormen naar het positieve. Blijf vooruit kijken en je doelen stellen, al lijken die soms onmogelijk. En blijf in beweging! Al is het maar een wandeling om het huis, zorgt voor een goed gevoel en het legen van jouw hoofd na een drukke werkdag. “

GoodDay-Hospitality-Services

In the Spotlight

Doe mee en/of lees de pre, tijdens en post corona gesprekken

In tijden van verandering valt veel te leren. Op afstand zoeken naar verbinding is nieuw, maar met onze creativiteit en saamhorigheid gaan we ook hierin slagen.
Het contact met onze opdrachtgevers en werknemers wordt enorm gemist. Gelukkig zoeken we elkaar regelmatig op via video calls. We zijn benieuwd hoe het hen vergaat. Wat zijn hun ervaringen en hoe beleven zij deze periode in corona tijd, maar ook hoe gaat de organisatie of het leven eruit zien post corona. Mooie gesprekken met waardevolle nieuwe inzichten.

Wil jij ook jouw inzichten, belevingen met ons delen? Neem contact op en we staan klaar met een luisterend oor.