Max de Wit
In the Spotlight bij GoodDay Hospitality

Max de Wit
In the Spotlight bij GoodDay Hospitality

Max de Wit

Aan het woord: Max de Wit, projectleider Crew Hospitality Services bij Stadion Feijenoord

Hoe gaat het met je? Kan je in kort uitleggen hoe het werken voor corona ging? Druk / succes / nieuwe concepten etc.

“Met mij gaat alles goed, ik hoop met jullie ook, helaas het virus wel even gehad, maar niet veel last van gehad. Voor Covid-19 zaten we in een goede flow, we hadden een mooie drukke periode voor de boeg en er stonden nog mooie events op het lijstje. Helaas hebben we hier niet onze gemotiveerde medewerkers mogen inzetten. Maar vol goede hoop misschien in de toekomst wel. Ook waren we bezig met onze trainings-academy te updaten, zodat de medewerkers nog meer kennis van het vak kregen. Helaas is hier ook veel praktijk voor nodig en moesten we dit dus uitstellen. Nu het einde nadert gaan we dit weer oppakken.”

Hoe is het met werken nu? Thuiswerken of een combi van thuis en kantoor?

“In het begin van Covid-19 was er wel even een flinke dip, weinig tot geen opdrachten voor onze medewerkers. We hebben nog wel wat leuke klussen gehad, maar niet het volume waar we normaal gesproken mee bezig zijn. We hebben het geprobeerd om in een paar andere sectoren te vinden qua opdrachten. Hier zijn wel wat leuke klussen uitgekomen. ”

“Van het kantoorpersoneel werd er verwacht thuis te werken, in het begin was dit best wel even schakelen. Je zit toch maar alleen achter je laptop en normaliter was het bij ons op kantoor altijd gezellig en werd er veel gecommuniceerd, maar dat was nu anders. We hebben natuurlijk veel online meetings gehad en telefonisch contact, maar dat is niet hetzelfde. Als ik voor mezelf spreek vind ik het ook wel weer fijn, je word wat minder afgeleid en zo ben je wat productiever in je werkzaamheden. ”

Hoe zorg jij nog steeds voor die verbinding tussen jou en jouw klanten/ relaties in deze tijd? Wat is daarin veranderd en hoe voel je je hierbij? Is leiding geven online lastig?

“We hebben natuurlijk onze relaties gesproken, veel van hen zitten in een sector die niet hun dagelijkse werkzaamheden konden uitvoeren. Het maakt het nog een stukje lastiger, omdat we natuurlijk niet langs mochten. We zitten nu weer op het punt dat we voorzichtig waar de mogelijk om bij iedereen langs te gaan. We zijn benieuwd hoe zij deze periode hebben ervaren en wat hun visie is.”

Max de Wit

Hoe zorg jij ervoor dat je positief blijft in deze tijd?

“Persoonlijk voel ik me goed, ik ben net voor het eerst vader geworden en krijg van mijn dochter een heleboel positieve energie. We zijn bij CREW veel bezig geweest met de punten waar we voorheen tegenaan liepen. Nu er weer een beetje licht aan het einde van de tunnel komt, staan wij er klaar voor wanneer we weer mogen!”

Welke inzichten doe je nu op en welke wil je absoluut blijven vasthouden na deze periode?

“Klinkt gek, maar het thuiswerken bevalt wel, het hoeft niet 5 dagen in de week, maar een paar is geen wereldramp. De 1,5 meter regel mag van mij na de crisis weer van tafel, maar bijvoorbeeld iedereen drie zoenen geven op een verjaardag hoeft van mij ook weer niet”

Wat wil je meegeven aan iedereen?

“‘Blijf waar het kan lekker genieten, doe dingen die mogen en waar je energie uit haalt. “

GoodDay-Hospitality-Services

In the Spotlight

Doe mee en/of lees de pre, tijdens en post corona gesprekken

In tijden van verandering valt veel te leren. Op afstand zoeken naar verbinding is nieuw, maar met onze creativiteit en saamhorigheid gaan we ook hierin slagen.
Het contact met onze opdrachtgevers en werknemers wordt enorm gemist. Gelukkig zoeken we elkaar regelmatig op via video calls. We zijn benieuwd hoe het hen vergaat. Wat zijn hun ervaringen en hoe beleven zij deze periode in corona tijd, maar ook hoe gaat de organisatie of het leven eruit zien post corona. Mooie gesprekken met waardevolle nieuwe inzichten.

Wil jij ook jouw inzichten, belevingen met ons delen? Neem contact op en we staan klaar met een luisterend oor.