Nicolet Suhr
In the Spotlight bij GoodDay Hospitality

Nicolet Suhr
In the Spotlight bij GoodDay Hospitality

Nicolet Suhr

Aan het woord: Nicolet Suhr, hostess bij GoodDay Hospitality

Hi Nicolet, hoe gaat het met je?

“Hallo GoodDay-collega’s! Het gaat goed, nou ja…. het zijn natuurlijk aparte tijden, maar we maken er het beste van, dan komen er ook weer kansen op je pad.
Persoonlijk mis ik wel de sociale contacten in zowel werk als privé.  Zoals veel mensen inmiddels krijg ik nu wel heel erg de behoefte om leuke dingen te doen… gelukkig zit het weer mee.”

Wat doe je momenteel en red je het nog onder deze omstandigheden?

“De afgelopen maanden heb ik een mooie ZZP-klus gehad, ik verhuurde voor een vastgoedmakelaar woningen. Op dit moment werk ik niet. Natuurlijk vind ik dat jammer, maar ik ben altijd positief en verwacht dat er snel weer iets leuks op mijn pad komt. Mooi zou het zijn als het een leuke opdracht van GoodDay is. Daar krijg ik altijd zoveel energie van. Ik sport veel, natuurlijk ook wandelen. Ik kook nu veel, vind ik heel leuk. Zo laad ik dan mijn batterij op en ben nu weer helemaal klaar voor nieuwe opdrachten. ”

Wat mis jij het meeste in de coronatijd?

“Heb je even? Haha… Deze week ga ik voor het eerst weer een soort van shoppen!!! Ik heb een afspraak gemaakt bij een kledingwinkel. Ik hoop volgende week weer op het terras plaats te mogen nemen. En dan het liefst die week erop naar restaurant Encore in Scheveningen of Lakila in Delft. Dan in april naar de kroeg met mijn vriendinnen en dan op vakantie….. die volgorde!! Oh ja en ik vergeet nog alle feestjes vieren die we nog moeten inhalen.”

Hoe zorg jij ervoor dat je positief en misschien ook wel realistisch naar de toekomst blijft kijken?

“Oh, dat is gelukkig geen probleem…. ook in deze tijd zijn er altijd kansen. Als je goed bent in je vak en enthousiasme uitstraalt, dan komen de kansen op je pad, dat is mijn overtuiging. De corona-periode heeft ook best wat positieve kanten. Zo is de avondklok niet leuk, maar eigenlijk stiekem is het best gezellig om met het hele gezin in het weekend een film te kijken. Normaal zie je die pubers niet.  Ik denk en hoop dat het echt niet lang meer duurt voordat we weer van alles kunnen doen.”

Welke tips wil jij meegeven aan anderen?

“‘Kijk niet naar wat niet kan, maar wat wel kan. Een jaar geleden had ik nooit kunnen bedenken wat ik afgelopen jaar heb meegemaakt, ook qua werk. En daar zaten ook echt hele leuke dingen tussen. Zie het ook als een periode om dingen heel anders te doen…. Het roer omgooien, een studie te volgen of een hobby uitoefenen die je altijd al wilde gaan doen. En echt, ga naar buiten, zo veel en vaak mogelijk, ik geloof erin dat dat echt goed voor je is.”

GoodDay-Hospitality-Services

In the Spotlight

Doe mee en/of lees de pre, tijdens en post corona gesprekken

In tijden van verandering valt veel te leren. Op afstand zoeken naar verbinding is nieuw, maar met onze creativiteit en saamhorigheid gaan we ook hierin slagen.
Het contact met onze opdrachtgevers en werknemers wordt enorm gemist. Gelukkig zoeken we elkaar regelmatig op via video calls. We zijn benieuwd hoe het hen vergaat. Wat zijn hun ervaringen en hoe beleven zij deze periode in corona tijd, maar ook hoe gaat de organisatie of het leven eruit zien post corona. Mooie gesprekken met waardevolle nieuwe inzichten.

Wil jij ook jouw inzichten, belevingen met ons delen? Neem contact op en we staan klaar met een luisterend oor.